söndag 17 februari 2013

Helgen

Tillbaka till skolbänken i veckan igen. Galet tempo ibland och har nästa avverkat halva 2:a delen i Matematik 2 inom loppet av en vecka, mata, mata, mata säger jag bara!!!! Resan till Mallis kanske inte var helt väl tajmad, men hade grymt kul och får bita i det sura äpplet nu istället. Lite fuktlaboration imorn, och fortsatt ös så ska det nog ordna upp sig till slut :)

Gillar Musik sjukt mycket men melodifestivalen brukar inte vara någon större hit. Ibland dyker det dock upp nått guldkorn lite sådär då och då, i lördagens deltävling var det "State of Drama". Låten "Falling" var inte någon typisk Eurovision-låt, tack och lov, utan pop-rock som man blev otroligt glad av, vill höra igen!!

Okej, två helt skilda och osammanhängande saker men väl värda att nämna.
Det bästa med helgen var ändå att Tobias kom och hälsade på, var några veckor sen sist vilket det lätt blir ibland med plugg, träning, jobb och resor som också ska hinnas med. Finaste mor och syster hade skickat med alla <3-dag presenter också, ljus och pralin-former kan man aldrig få för många av :) PUSS Å TACK, saknar er massor!!!!


// Snihsan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar